Tough life!



Jag såg den här på Facebook precis.. Och jag trodde att jag hade en dålig dag igår liksom, haha. Stackarn.. Kul att sitta här med facit i handen och se vad man gått miste om. Men men! 
Nog för att jag inte mår särskilt bra idag heller men psyket är lite stabilare idag än igår. Det går verkligen upp och ner. Ena dagen vill man bara ge upp och nästa får man av någon anledning lite hopp om en ljus, bättre framtid och fortsätter att kriga sig igenom dagen. Dessutom är det ingen idé att försöka strunta i smärtstillande märker jag. Nog för att jag hatar att stoppa i mig mediciner men jag hatar ännu mer att ha ont och allt vad smärtan gör med mig.. 

Imorgon är det onsdag. Veckan från imorgon till nästa onsdag är hemsk.. Hemtenta ons-sön, artikelanalys på 8 artiklar (a 20 sidor styck på engelska) som ska lämnas in på måndag och redovisas på tisdag, en PP till redovisningen, göra klart ett pm tills torsdag och omtenta nästa onsdag på förra kursen (hade 5 poäng ifrån E, typiskt!). Dessutom vore det ju bra att komma igång med C-uppsatsen någon gång också.

Det som stressar mig mest med allt detta är att jag mår som jag gör. Planera i mitt läge är ingen ide.. Det gäller att ta det som det kommer! Men det är ändå skönt att jag bestämt för mig själv att det som är viktigt just nu är 1. Mående, 2. Skola, 3. Allt annat. Då slipper jag få dåligt samvete för mig själv att jag inte hinner med den och den eller att jag tackar nej till det och det (även om jag får det ändå men då tänker jag på varför jag är tvungen att göra de här valen - och det är inte mitt fel).. Jag har liksom bestämt innan vad jag ska fokusera på och vad som jag blir tvungen att offra. 

God natt på er! Hoppas ni haft en fin start på veckan. Imorgon är vi halvvägs till helg.. Men carpe diem! Även om inte jag är så duktig på det så kan ju ni vara det.



Kommentarer
Postat av: mormor

Lycka till med allt <3
Jag tror, o hoppas att allt går bra, älskade du =
tro, hopp o kärlek <3 <3 <3
Energikramar från mig :)

2015-02-11 @ 08:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0