Svärmor 60 år!

Idag har det spöregnat precis hela dagen. Det började halv 10 och slutade när solen gick ner. Fortsätter det såhär får vi nog köpa brun utan sol och smörja in oss med innan vi åker hem.

Vi har firat svärmors födelsedag idag. Grattis Eva 60 år! Vi väckte henne med blommor och champagne imorse, åt frukost, hade simtävling i poolen, åt lunch och sen gick vi ladies och tog en behandling och gav Eva lite piff. Ikväll har Johan, hans bror och hans mor lagat middag och lärt sig how to do it Thai-way. Det var supergott! 

På tal om Evas blommor som hon fick imorse.. Jag och Johan fick uppdraget att fixa det av gänget och vi hade bokat blommor igår på dagen som vi skulle hämta på kvällen. När vi kom på kvällen för att hämta buketterna hade hon inte gjort vad vi bad om men ville utöver det ha dubbelt betalt. Det blev sånt himla tjafs och ingen ville ge sig.. Tillslut struntade vi i det och började gå därifrån och då skulle hon minsann tvinga oss att betala. Vi vägrade såklart, så då skulle hon följa efter oss till hotellet och anmäla oss. Kaos, haha! 
Vi kom ifrån henne tack och lov, men vi behövde ju fortfarande blommor och det var det enda stället som var öppet kl 21. I 3 (!) timmar gick vi runt och letade efter blommor, och köpte till och med av någon som hade det som dekoration i sitt stånd, haha. Det slutade med att vakten på hotellet visste ett ställe, åkte och köpte två buketter till oss och allt slutade lyckligt. Vilka problem vi har här i Thailand...






























Kommentarer
Postat av: Josefin

Fina bilder! Ni ser ut att haft ett fint firande! Dock tycker jag lite synd om er med vädret! Haha, kom igen🙈😝 jaja, njut och hoppas på sol för er imorgon!
Massa kramar! ❤️❤️

2015-12-06 @ 06:56:18
Postat av: Anonym

Oj vilken fin klänning du har på bilderna! Får man fråga vart den är ifrån?:)

Svar: Tack så mycket! Ja den är superfin. Jag har den faktiskt i blått också. Köpte den på bikbok på rean i somras ☺️👌🏼
Evelina Nilsson

2015-12-07 @ 08:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0