It's ok!

Idag har det pluggats massor som bla har bestått av 3 timmars telefonsamtal med min pluggis för att planera och strukturera upp det vi har kvar.. Vi är verkligen på gång nu! Om en månad ska C-uppsatsen lämnas in till förslutsseminarie och då får vi rekommendation till att gå upp eller inte till riktiga seminariet i början på juni. Vi hoppas att vi ska vara klara tills dess så att vi får ett ok! 

Utöver plugg har jag lunchat på Java med en vän. Sen har jag varit med en annan vän ut på prommis i Hemlingby för andra gången idag! Vilket härligt väder vi har! Älskar det!

Nu ska jag ligga i soffan hela kvällen och vila magen som gör ont.. 


Jag älskar min nya ring med evighetstecknet. Älskar också att mina händer är prickfria äntligen.. Det har de inte varit på månader. Så nu har jag ett besvär mindre! Dock är min högra hand ganska risig ändå. Både långfingret och ringfingret bröt jag när jag var mindre och de blev väldigt snea och krokiga efter "gipslagningen". Sen har jag ett ärr mellan samma fingrar efter att ha ramlat med en moppe. Så går det när man är från landet och åker moppe alldeles för tidigt, haha. 



Kommentarer
Postat av: Johanna S 😘

Så fina!! Gu vad FIN du va i det där läppstiftet här om dan ochså! Såg ju så fullt av liv ut på dig! Tänk vad en liten sån sak som läppstift kan göra för att pigga upp sig själv och ens look! :) det har blivit mitt nya favorit go-to i smink lådan på senaste! ❤️ Puss!! 💗💗💗

Svar: Tack vännen! 😘😘 Längtar tills du kommer till Sverige!!!!
Evelina Nilsson

2015-04-09 @ 21:05:21
Postat av: Anonym

Och SNART får jag ju krama om dig på riktigt!! Inte många veckor kvar nu!!!! 😍❤️😬🙌🙏 lääääängtar!!!! 💗

2015-04-09 @ 21:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0