Stackars människor!

Alltså jag vaknade upp imorse med en sorglig känsla.. Varför ska människor behöva gå igenom så mycket lidande och hemska saker? Min fina moster kämpar på med sin lilla Adina. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag lider med dom.. Hoppas att allt går bra för er i Göteborg! Specialisterna kommer att göra allt de kan och vi hoppas och tror att allt kommer gå bra ❤️

Min underbara mamma åkte iväg till fjällen i torsdags för lite mys med fjällvandring och sånt. De skulle vara där tills imorgon. I fredags fick vi sms om att mamma åkt ambulanshelikopter från fjället för att hon ramlat och brutit foten och brytit något ben i svanskotan. Stackars! 

Jag tycker så himla synd om alla som har det tufft. Jag ser ingen som helst mening med allt dåligt och jag förstår inte varför. What does'nt kill you only makes you stronger, visst. Men någon gång måste det väl räcka??

Nu ska jag göra klart tentan och sedan åka till sjukhuset och hälsa på mamma. Hon kom till Gävle sjukhus igår efter att ha varit i Mora tidigare.. 


Min frukost



Kommentarer
Postat av: mormor

<3 <3 <3

2014-09-29 @ 14:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0