Tentan!

Tentan.. Jag tänker skriva om den nu och sen tänker jag inte tänka på det mer förrän i augusti. Det var den värsta tentan jag varit med om. Helt seriöst gick flera personer grinandes ut från salen efter tentan igår. På avslutningsmiddagen igår kväll var det en timmes snack om hur svår den var och hur mycket "sätta-dit-oss-tenta" det var.  Massa saker som aldrig ens har blivit nämnda på föreläsningar var det frågor om.. Så less. 

Jag kanske hade klarat den om jag inte missat två månader av föreläsningar och pluggtid, men det kändes inte så hårt som jag hade trott att faila. Jag hade räknat med att inte klara den så jag var inställd på det. Jag är glad att jag inte hamnat efter mer än vad jag gjort de här två åren. Min plan ser ut enligt följande; inte tänka på plugg något mer i sommar och sen tagga omtenta i augusti.

Annars hade vi som sagt avslutningsmiddag igår på Berggrenska. Trevligt med fina klassisarna. Jag åkte dock hem vid 23 för jag kände redan då att jag inte var helt frisk, men det var trevligt fram tills dess. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0