Good/bad day?

Den här dagen hade jag svårt att bestämma om jag skulle vara positiv eller negativ i inlägget. Man kan ju vinkla och vrida hur man vill och de blir två helt olika dagar fast det egentligen är samma dag. Det beror på vilka detaljer man nämner och inte. 

Positiv
Jag sov ut ganska länge imorse. När jag gick upp hade Andreas dukat fram en god frukost. Kl 12 åkte Andreas iväg till Uppsala för dagens match. Då åkte Elliot till svärmor ett tag för att hälsa på. Sen åkte han vidare till Musch och Matti en sväng och åt lite pizza med dom. Jag har bara haft en lugn dag hemma.. Mysigt att sitta inne i det här vädret och lyssna på regnsmattret på rutorna.

Nu när Elliot kommer hem ska vi titta på film och bara slappa tills det är dags att äta lite jordgubbar och mjölk och sen sova. Skön söndag! 

Negativ
Jag kunde inte somna förrän efter 4 inatt för jag hade så ont i magen. Vaknade till efter någon timme och fyllde på med cito och somnade om några timmar till. Jag vaknade av ont och insåg att det inte skulle bli en så rolig dag för Elliot hemma med mig så vi kollade med svärmor om hon kunde ha honom några timmar så jag fick sova lite till, eftersom Andreas är borta hela dagen på match.

Jag har spytt flera gånger idag och kan knappt resa mig förrän det kommer igen. Tror inte det är magsjuka utan snarare värk-spyor. Eller nåt. Jag har legat i sängen sedan A åkte. Eller hulkandes på badrumsgolvet. När jag skulle hämta Elliot spydde jag så fort jag reste mig så snälla musch och Matti ställde upp som taxi. Dessutom fixade de middag till Elliot så jag slapp tänka på det. Bästa bästisarna! 

Ikväll blir det film för Elliot och tidigt i säng. Dels för att det är dagis imorgon, dels för min egen skull. Inte så roligt för honom att sitta och titta när jag spyr liksom.. Nu ska jag försöka få i mig lite cola, är helt skakis i hela kroppen. Helt tömd + morfin är ingen bra kombo. Skitkropp.


Där får ni se hur lätt det är att vinkla ett inlägg. Ibland väljer jag de positiva detaljerna, ibland berättar jag "sanningen". Idag fick ni båda varianterna! 


Här är jag. Lycklig och tillfixad på midsommar men ont och "hög" på morfin samtidigt. Det är roligt med bloggar, hur lurad man kan bli. Tycker det här inlägget är ett bra exempel på det. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0