Kärlek!

Att vakna upp till ett sånt här meddelande från lillasyster är iaf något som får mig att vilja fortsätta kämpa. Älskade lilla vän ❤️ Tack! 

"Fy tusan vad jag tycker det är jobbigt, hemskt och fruktansvärt att läsa ditt inlägg på bloggen.
Du förtjänar tamejtusan inte det här! Du som varit den finaste människan rakt igenom i alla år. Du som alltid satt oss, dina syskon, framför dig själv och skyddat oss i alla lägen.
Du som alltid vakat över oss och sett till att vi har det bra. Du som aldrig visat dig svag. Du som inte gjort någon nåt ont. Du som alltid varit dig själv. Du som alltid varit stark.
Du ska veta att jag känner mig trygg över att ha dig i min närhet. Jag har min egen fina skyddsängel och super-evis med mig vart jag än går! Det är häftigt!

Jag förstår verkligen inte vart du hittar all styrka och du förstår inte hur stolt jag är över dig! Hur du klarar allt du gör, trots sjukdom och annat, ingen annan förstår nog hur du gör och hur du gång på gång lyckas ta dig igenom motgångar.

Du ska veta att skulle jag kunna ta minsta lilla del av det du går igenom skulle jag göra det om och om och om igen. Det svider att se vad du får gå igenom och veta att man inte kan göra någonting. Att se det finaste man har, behöva gå igenom det du gör, är så fruktansvärt! Du är värd allt annat än det här!

Min fina kämpe. Du har visat mig hur man ALDRIG ger upp! Jag är så otroligt tacksam över att ha dig som min syster. Ingen annan är som du! Min egen super-evis! Jag älskar dig så obeskrivligt mycket! ❤️❤️❤️
Till stjärnorna och tillbaka! ⭐️⭐️⭐️👭"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0