Måndag!

Jag har blivit en dryg hundmamma som bara lägger ut bilder på Edward. Men det är typ det eller matbilder jag har att bjuda på eftersom jag bara ligger hemma hela dagarna så ni får stå ut med lite bilder på grisen. Idag åkte vi till Jennys hund och katt och shoppade lite nödvändigheter. Skönt att komma ut lite!

Ikväll ska jag försöka plugga till en dugga som är imorgon. Är det något som är svårt med den här skallen så är det att läsa långa texter och sedan komma ihåg det. Imorgon är det 15 frågor under en timme. Peace of cake i vanliga fall men det värsta som finns nu! Och just det där med en tid mellan 13-14. Jag har ju ingen aning om hur jag mår just då?! Skönt att det är det enda som är kvar på den här kursen, tillsammans med en opponering. Sen kan jag sätta check på den! På onsdag börjar en ny kurs! Sälj och affärsmannaskap C. 



Edwards underbett växer bara mer och mer och nu kan han inte ens stänga igen munnen utan att tänderna syns. Han kommer sluta som Clay i SOA, haha! Största underkäken jag någonsin sett.. Är på sista säsongen av Sons nu btw. Så spännande men så mycket kaos! Älskar att försvinna in i serievärlden iaf.. Ännu ett tecken på att jag är kaos. I vanliga fall blir jag rastlös efter en film och vi kollade aldrig på tv förut. Max någon timme i veckan. Nu är det så skönt att ha något att göra medan man ligger nedbäddad och jag vill inte ens tänka på hur många timmar om dagen som jag spenderar framför dumburken. Men så får det vara nu!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0