Ögon!

Idag har jag lunchat med en vän/kollega. Åh vad jag saknar att jobba!! Såå fina människor på Svensk Fast. Efter det har jag varit hos ögonspecialist på sjukhuset. Var på hc igår och blev vidareskickad till dem. Nu har jag fått med mig 3 olika droppar som jag ska ta i 10 dagar. Det blir en himla massa droppande eftersom alla ska tas 3 ggr om dagen med visst mellanrum för att inte blandas ihop med föregående droppar. Hoppas det ger med sig nu!

Ögonmottagningen får 4/5 ewisar. Gode Gud gör så att alla mina problem i fortsättningen har med ögon att göra så den avdelningen är enda jag behöver ha att göra med! Jag var nästan en timme tidig men orkade inte åka hem emellan lunchen och sjukhuset så jag åkte dit och tänkte vänta där. Fick komma in till sköterska direkt. Sen läkaren strax efter. Var klar redan innan jag skulle varit där egentligen! Det enda minuset var väl att läkaren var kines och inte kunde svenska. Han satt med Google translate och översatte remissen när jag kom in. Men han var go ändå och jag fick ju min behandling. Dock tycker jag att det är jättejobbigt när man inte förstår vad de säger när det är så "viktiga" saker det gäller. Visst om en busschaffis inte kan svenska men en läkare? 

Apoteket får minus. Det tar alltid superlång tid att hämta ut allt. Som vanligt fanns inte alla behandlingarna på samma apotek så jag var tvungen att åka runt massa. Nu har jag iaf fått ihop allt jag behöver. Nu blir det mellis på balkongen! Grekisk yoghurt och jordgubbar. Mums. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0