Nu är vi här!

Vi kom till Norrköping någon gång på em och fortsatte direkt till Panos och Ann-Maries stuga efter en snabbfika hemma hos dom. Stugan ligger bara några mil ifrån dom. 

Här har vi kastat pil, ätit middag och bara myst. En liten prommis till vattnet blev det också. Nu har jag och A bäddat ner oss ute i våran stuga och Elliot sover med sväris i storstugan. Imorgon blir det Kolmården! 











Jag längtar tills min ögoninflammation gått över så jag 1. Slipper svullna, kladdiga ögon med tårar som sprutar tjugofyrasju. 2. Slipper se nygråten ut hela tiden. 3. Får/kan sminka mig igen. #fulutansmink
Jag har haft ögoninflammation i 2,5 vecka nu. Första veckan fick jag en sorts antibiotika utan resultat. Vecka två fick jag en annan och fortfarande ingen förbättring. Ögoninflammationen känns iofs piece of cake i jämförelse med alla andra krämpor but still.. Ge mig en annan kropp! Eller spola fram tiden tills jag mår som vanligt igen så jag slipper vara med om det här mer. Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk!!




Kommentarer
Postat av: mormor

Ser mysigt ut på er semesterort, men tråkigt att du inte får känna dig frisk. Kram, ha det bra o hälsa pojkarna.

2014-08-09 @ 08:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0