Saturday

Jag slumrade till lite till hockeyn.. Lika bra det när dom ändå ska spela så dåligt.. Nu slukar jag film efter film och funderar samtidigt på hur jag tillbringade mina helger för några år sedan. Alltid ute på krogen. Det känns lite konstigt att det livet fortsätter bara det att man själv inte är en del av det längre. Vissa människor har väl bytts ut men de flesta är nog ungefär samma nu som då. Alltid samma sak. Sist jag var ut var det som om jag inte missat någonting.. Självklart kan det vara roligt ibland men VARJE HELG efter att man fyllt 20? Eller ännu värre.. 30. 40. I don't get it. Och hur orkar man??

Hade jag varit singel hade jag förmodligen varit kvar i träsket.. För sociala livets skull. Jag kan sakna det ibland. Ung/dum/inte tänka längre än näsan pekar/bara göra.. Det känns som att jag blev trök-vuxen alldeles för snabbt. 

Jag ska nog bli ung ett tag till.. Eller en rolig vuxen. Men jag kan ju inte hålla på och vela i ingenmanslandet.. Vilja tillbaka till ungdomen och samtidigt bli puschad framåt till vuxenlivet. Min skräck har alltid varit att bli vuxen samtidigt som jag har varit så trött på att vara ung i flera år.. 
Men nu är jag jag här. I ingenmansland. Njuter av att ligga i soffan ensam en lördagkväll och har ångest för att jag inte är på krogen som alla andra ungvuxna. 






Kommentarer
Postat av: mormor

Oj så många kloka tankar av en ungvuxen. Jag känner nog ungefär som du fast i en annan fas: vuxen - pensionär. Jag ska släppa lite av ansvaret och "njuta av pensionärslivet". Jag är liksom i andra änden. Ingen har sagt att livet är lätt att leva :)

2013-10-13 @ 11:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0