Hospital

Jag körde min första praktikdag igår och gu va rätt det känns med utbildningen helt plötsligt.. Jag trivs jättebra med gänget på kontoret, arbetsuppgifterna känns jätteroliga och chefen verkar grym! Jag längtar redan tills i sommar när jag får börja jobba på riktigt. Superkul!!

Efter jobbdagen igår var det inte lika roligt däremot.. Jag ville inte ta citodon igår för jag ville vara klar i huvudet och mot slutet av jobbdagen fick jag frossa för jag hade så ont. När jag kom hem vid 17 stoppade jag i mig citodon och ramlade ihop i badkaret och låg där i 4 timmar tills Andreas kom hem. Då åkte vi in till sjukhuset. Vi blev kvar där halva natten och jag träffade ännu en idiotläkare. Tur att min älskade bästa underbara Andreas var med där inne, annars har jag troligtvis anmält honom. Jag fick iaf en morfinspruta och sen åkte vi hem och jag somnade som en stock helt slutpumpad efter många timmars grinande och värk. Troligtvis hade jag ont för länge och det gjorde att det blev så extremt.

Jag är hemma idag.. Mår mycket bättre än igår men har fortfarande ont. Ligger mest nerbäddad men ska försöka komma ut en sväng i em för att inte bara ligga hemma. Psyket fixar inte det. 

Idag börjar jag iaf min nya kur. Får se hur det blir med den. Hoppas hoppas att det äntligen kan gå åt rätt håll! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0