"Telefonfri"

Jag har lämnat in min kära iPhone idag för lagning.. Min försäkring går ut om några månader så jag kände att jag var tvungen att ta tag i det nu. Inte en skråma har den på utsidan efter 1 1/2 år men det är mycket på insidan som inte är som det ska.. Jag kommer alltså vara utan i två veckor och jag har insett redan idag vad otroligt mycket man använder dom där rackarna. Tur att jag fick en helt ok lånetelefon som det ändå är touch på. Men nu blir det till att gå tillbaka till det gamla hederliga bloggandet från datorn istället för från telefonen.
 
Idag har jag varit in till stan en sväng och sen när jag kom hem har jag varit "barnvakt" åt Simon för mamma och Thomas är ute eftersom det är mamis födelsedag idag. GRATTIS! (Jag då glömde helt bort hennes födelsedag för andra gången.. Hon fick påminna mig om att jag fick säga grattis om jag ville! Måste nog tömma hjärnan på lite oviktigt så jag kan komma ihåg mer viktiga saker..)
 
Idag är det en vecka sedan jag gjorde min operation och jag börjar bli återställd nu. Har även slutat nästan helt med mina morfinisar så nu är jag till och med nästan med i matchen ;)
 
Imorgon är väntar en ledig dag/hemstudier.
 
Jag håller på läser en väldigt bra bok om mental styrka, konsten av att vara bäst när det gäller; "Det blir alltid som man tänkt sig" av Olof Röhlander. Jag är ju faktiskt en sån som tror att man till viss del kan styra sitt liv med tankarna. Här var en bra grej jag hittade..:
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Det är tur att inte alla är så glömska som du min lilla gullskrutta. Då hade det blivit en långtråkig födelsedag för mig som oxå fyller år idag. <3<3

2013-03-13 @ 23:10:42
Postat av: mormor

Sår att du grattat på f.b. Tack, tack <3

2013-03-14 @ 10:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0