Helgen

Igår natt efter melodifestivalen skulle vi titta på film men vi hann knappt sätta igång den förrän vi slocknade i soffan alla tre.. Jag vaknade först mitt i natten och gick in till Fia och Rickards säng och la mig.. Sen vaknade Rickard som också gick och la sig i sängen.. Och sen Fia.. Så imorse vaknade vi upp i sängen alla tre. Finns det något härligare att somna i soffan, vakna mitt i natten, traska till sängen och fortsätta skönhetssömnen där? Såklart är det inte lika mysigt när man vaknar på morgonen med alla kläder på, smycken och smink.. Sova med smink är ju alldeles fruktansvärt!

Vid 10-tiden kom Andreas och Elliot och hämtade mig och så åt vi frukost på Ikea och köpte på oss lite grejer som behövdes.. Sen åkte vi hem och då kom Amanda och hälsade på. Vi åkte till farmor och farfar och sen även en tripp till mormor och morfar. Finare människor finns inte ❤

Ikväll har jag och Elliot varit själva. Vi har åkt en sväng på sparken och sen myst i soffan framför Pippi (för 175:e gången...) Ikväll blev vi bjuden på älggryta av Thomas, med glass och bär till efterrätt.

Nu; "dumb & dumber", det var några år sedan sist. Hoppas ni haft en fin helg! Min hör ju inte till top 10 direkt men imorgon är det ny vecka och nya tag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0