Sean Banan

 
Idag vi hunnit med mycket.. 8 km morgonpromenad, bad på fjärran höjder, titta på Sean Banan live (Elliots idol), myst hos Andreas mamma i underbara vädret och ätit middag med min fina mamma.. Nu blir det filmmys med hjärtat, lillskrutt har somnat!
 

 
Elliot är ganska försiktig av sig och blir väldigt skeptisk till en början när det är mycket folk runt omkring honom. Det förklarar varför han ser skräckslagen ut på alla bilder. Men som han har pratat om Cobanana hela dagen, väldigt roligt och spännande var det! Och han vill inte släppa sin nya skiva ur sikte.. 
 
En sak som däremot kan störa mig som tusan är alla egoistiska föräldrar som bara bryr sig om sig själv och sina ungar. Hela lokalen var smockad av barn som ville titta på Sean Banan och alla ville se så bra som möjligt.. Då är det några (läs många) pantade människor som tänker att "ja vilken bra idé, jag står längst fram och slänger upp min unge på axlarna så att den ska se ännu bättre!" Det blev en vägg av massa ungar på axlarna längst fram och resten kunde inte se ett dugg. Säg till mig om jag någonsin blir så dryg... 
 
 
Jaja, ha en trevlig kväll :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0