Plugg plugg

Vi har verkligen haft en alldeles underbar helg systrarna, mamma och jag. I fredags efter att vi firat Amanda som fyllde år så åkte vi till Sthlm och till Josefin. Vi kom inte i säng förrän efter halv 4 för vi hade så mycket att prata om.. På lördagen blev det stan och shopping hela dagen. Låång lunch/middag på en jättemysig restaurang och sen på kvällen checkade vi in i våran fina svit på Sign hotell. Där låg vi i myskläder och umgicks, pratade, gapskrattade, grät och diskuterade livet i största allmänhet. Jag är så glad för att vi är så nära varandra och jag älskar er så mycket ❤

Igår jobbade Josefin men vi andra fortsatte shoppingen på stan hela dagen efter en underbar frukostbuffe. När Josefin slutade jobba gick vi till konserthuset och där var det dansföreställning för hela slanten. Det var en föreställning med klassisk musik blandat med hiphop och balett typ. Dom var SJUKT duktiga och det var jättekul att se! De hade bara 2 föreställningar i Sverige så det var verkligen fullsatt. Efter föreställningen åkte vi hemåt och det kändes lite sorgligt att helgen var över men vi får ta en lika helg snart igen.

Idag var det plugg för hela slanten som gällde och så kommer det se ut hela veckan.. Tur att jag har hittat på bra killar som jag pluggar med :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0