Blondies have more fun!

Jag har hittat mitt drömhus på hemnet.. Finaste trädgården, bästa läget och underbaraste huset!! Det är ju inte riktigt sitta och titta på hus som jag borde göra nu med tanke på de två tentorna som väntar nästa vecka men oj vad svårt det är med diciplinen. Visserligen har jag suttit nästan hela dagen med näsan i böckerna och några pauser mellan varven måste väl ändå vara tillåtna.
 
Jag håller på att gå i ide nu.. Det känns som fina hösten börjar lämna oss och att vintern är på väg. Jag som fryser jämt blir verkligen en sån där tråkig människa på vintern som inte vill röra mig bort från soffan, filtar, täcken, tofflor, mjukiskläder, fleeströjor och värmekuddar. Frysa är så hemskt och jobbigt! Enda gången jag tycker om att vara ute på vintern är när man har klätt sig för att leka i snön; täckbyxor, långkalsonger, mössa, vantar, rubbet! Annars får det gärna vara.. 
 
Den här veckan som kommer bli det plugg plugg plugg tills på torsdag, Jag har omtenta på tisdag och tenta på torsdag på kursen ekonomistyrning som vi läser nu. Det ska bli så skönt att ha dem avklarade för nästa kurs som börjar nästa måndag är juridik och det ser jag verkligen fram emot. (Dock var det inte så roligt att beställa böcker för 2400 kronor för EN kurs.)
 
Nu blir det solsidan.
 
Ville bara tala om att jag saknar mitt långa blonda hår! Så tråkigt att mitt hår bara rasar av som det är nu. Jag har nästan inget hår kvar och dessutom är det sån här tråkig mitt-emellan-färg. Så fort mitt hår mår lite bättre ska jag bli fin och färga igen :P
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Visst är det kul att kolla på hus. Ska kika på ditt snart. Här är vinter i dag, snön nästan vräker ner. Jag funderade lite på att ta en vinterpromenad, men jag ringde ett samtal i stället tills idén "gått över". Tänk inte negativt på ditt hår, allt pryder en skönhet :) Och plugga på nu, du vet att jag klarade av att bli lärare vid hög ålder och kunde jag så kan du. Kram o lycka till!

2012-10-29 @ 13:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0