I walk upon the river like it´s easier than land

Åh vad dålig jag har blivit på att göra riktiga blogg inlägg. jag har haft så fullt upp den här veckan så jag har bara haft tid att skicka iväg något sms-inlägg. Jag har jobbat 3 dygn, Josefin har varit hemma hela veckan så vi har varit ute och ätit, badat, umgåtts med familjen. Och så var det sista veckan på engelska kursen så jag har haft två stora prov på 3 timmar + massa plugg inför det. Andreas kom hem i torsdags kväll så jag ville ju heja på han lite också. Elliot har varit här hela helgen plus att tvättberget är huge och det har alltid en förmåga att bli stökigt hemma när vi har fullt upp båda två.

Jag har i alla fall börjat jobba på ett hvb hem. Det heter Gnistan och är ett hem för barn från andra länder som väntar på uppehållstillstånd alternativt att de måste åka tillbaka till sina länder igen. Jag kommer inte jobba heltid där, utan bara några gånger ibland men jag trivs redan jättebra! Man jobbar alltid dygn där så det blir många timmar när man väl jobbar. Jag har varit lite kluven hur jag ska göra med SB men vi får se hur det blir. Imorgon ska jag i alla fall tillbaka och köra ännu ett dygn. Hehe man hinner nästan bara hem och vända känns det som.

Ikväll ska vi ut och äta eller gå på bio eller något mysigt. Det är dags att återgå till att vara ett kärt par igen efter två veckor ifrån varandra :P Innan dess ska jag passa på att få lite ordning här hemma och minska ner tvättberget medan andreas är borta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan du inte berätta hela aupair-historien? :)

2011-11-06 @ 21:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0