11-11-11

Det blev sent även igår.. Haha det brukar bli det när Karoline är här. Vi satt och pratade om när jag var liten och sov kvar hos henne, vad oansvarlig hon var :P En gång när jag var 13 år kom vi på att vi skulle färga håret på mig klockan 1 på natten. Vi blev klar närmare 4 och jag skulle upp kl 7 och gå till skolan. Haha härlig moster man har. Vi såg iaf en film som var värdelös, åt på MAX vid kl 1 och somnade några timmar senare. Tur att vi kunde sova ut imorse.

Meen min kära mor har en förmåga att ringa mig tidigt på morgonen. Klockan 8 ringde hon "heeeej.. oj sover du? Jag tänkte bara kolla om du kunde komma till Sthlm till mig ikväll för jag blir ensam?" Haha sötmamamma. Fast hon får faktiskt klara sig själv ikväll för jag och Emelie ska mysa och gå ut och dansa lite tänkte vi. Och så det blir det Sthlm imorgon istället för då fyller Josefin 20 :D

Nu ska jag: ta en promenad till Willys och handla lite, baka paj (hur tusan ska det här sluta?), duscha, ta en sväng på stan och sen hem och fixa lite för kvällen. SOLA måste jag också göra!! Försöka få bort det där likbleka som spridit som över hela kroppen. Greklandsfärgen försvann väldigt snabbt!



Jag och Emelie för någon helg sedan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0