Jag är mitt sjukaste!

Jag har haft en mysig dag med moster Karoline.. Vid 4 tiden när jag satte mig på bussen in till stan började jag känna mig ännu mer hängig och när jag kom fram hade jag riktig feberfrossa. Jag gnällde och tyckte lite synd om mig men Andreas sa bara "äh du känner efter för mycket". Jag försökte övertala honom om att jag visst var sjuk och tilllslut fixade jag hit en termometer för att bevisa det. 39,3 har jag i feber! Så fort han såg termometern åkte han till Willys och köpte hem massa gotta och har bäddat ner mig i soffan.. Jag tror han fick lite dåligt samvete. BRA! hehe.. Tjejer kan faktiskt också bli sjuka :P Gosnutt!

Åh jag som hade planer imorgon, vette tusan om jag klarar det i det här tillståndet alltså. Jag börjar nästan bli lite orolig att jag är sjuk på riktigt för det här är andra helgen i rad som jag får hög feber. Förra helgen låg jag ju dessutom och spydde i två dagar.. Hm undra vad det kan vara? haha det kan vara lite hypokondriker varning på mig, eller så har jag rätt :S vem vet?

Nu ska jag och A fortsätta titta på evan den allsmäktiga och tjocka i oss lite gotta.. Jag har ont i hela min kropp av febern och jag är verkligen helt slut, orkar inte ens resa mig ur soffan och ligger och skakar och fryser fast jag har 5 lager kläder på mig plus filt trots att jag tagit ipren! Jag är lite klagig, men att vara sjuk och smärta är inte riktigt min grej :P  Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: mormor

Tänk om du skulle ha blivit så där sjuk i USA!

2011-03-19 @ 18:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0