turistat i DC idag igen

Det var meningen att jag skulle ta hand om Max några timmar idag medan pappan gjorde lite ärenden och åkte till gymmet och så (mamman är i Florida tills imorgon kväll, hon åkte tidigt imorse). Men Max mormor ville att han skulle komma förbi där så jag blev ledig idag igen, hehe. Så jag tog mig ner på stan och träffade 2 tjejer som också är här som au pair. En av tjejerna träffade jag på au pair skolan så vi "känner" varandra ganska bra vid det här laget eftersom vi träffades 4 dagar på skolan, Belle heter hon och är från Argentina. Men den andra tjejen hade jag aldrig träffat, hon har varit här i 3 månader och hon är från Mexico.. Uuh hon berättade att hon hade gått upp 7 kg på den tiden hon har varit här och då smög sig paniken över mig. DET. FÅR. INTE. HÄNDA. MIG!!! Så då direkt efter gick vi till en sportaffär så jag kunde köpa träningsskor, haha lika bra att ta tag i det på en gång. Nu ska ni få se på byte av livsstil!! Haha :P Jag har ju promenerat omkring i 4 timmar igår och 6 timmar idag så jag har redan satt igång med mitt nya hurtiga liv. haha! Jag tog tunnelbanan hem idag för jag var helt slut i benen och fötterna, men jag har gått väldigt långt ändå och jag känner mig nöjd. Säkert flera mil! Så härligt, solen har skinit idag också, åh vad glad jag blir av det!
Så vi har turistat massa i DC idag och gått runt och sett allt man behöver se och lite till :p Hehe vi har knäppt massa kort idag också, men det är bara såna här tråkiga när man står framför alla olika byggnader och sånt.. Men det är väl roligare att se än inget alls antar jag :P




























Så.. imorgon börjar jag jobba på riktigt! Jag har ju bara bott in mig och vant mig vid Max och lekt med honom lite grann den här helgen. Imorgon börjar allvaret ;)

Så här kommer mitt schema se ut ungefär :

7.30-8.30 väcka Max, göra iordning honom för skola, ge honom frukost, klä på, borsta tänder.. Han ska vara på skolan 8.30
9.00-3.15 Han är i skolan så jag är LEDIG
3.15 hämta Max på skolan och hitta på något roligt med honom. Göra aktiviteter med honom; åka till parken, lekplatser, läsa, leka.. Och göra läxor.
5.30-6.00 middag
6.00-7.45 Max "tysta tid". Film eller tv.
7.45-8.00 kvällssnacks
8.00-8.30 bada och göra Max redo för att gå och sova.
9.00 Släckt och tyst!

Jag kommer även att "jobba" (haha det låter så fjantigt att säga jobba när man bara ska ta hand om en liten 6 åring men det blir lättast att kalla det så..) fredagkvällar och lördag förmiddag/dag fram till 2-3. Så jag kommer alltid att ha lördagkväll ledigt och hela söndagen. Men de säger att det kan skilja ganska mycket från vecka till vecka, ibland jobbar jag lite mer och ibland lite mindre. Men på ett ungefär..


Kommentarer
Postat av: mormor

Kul att du träffat några kompisar:) nu har jag jobbat klart för i dag, o när jag kollar på klockan ser jag att du inte börjat ditt jobb med Max än - lycka till!

2011-01-31 @ 18:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0