dagens inköp

Träningskläder. Två baslinnen och ett par träningsbyxor. Byxorna kostade bara 250 kronor här. Exakt samma hemma kostar MYCKET mer. Jag ska ju sätta igång med träningen här har jag tänkt; EN. GÅNG. FÖR. ALLA.



Pyjamasbyxor 70 kronor,  pyjamasshorts 35 kr, leggings 28 kronor, öhängen 28.



Söta små ugglor. Det finns hur mycket fina smycken som helst där! Jag skulle kunna shoppa på mig helt galet där inne på forever 21. Butiken här i DC är 4 våningar, superstort!!



Och ZARA gick jag in på bara för din skulle Joppla.. Haha så nu har jag besökt ditt "jobb" också, hehe. 70 kronor styck för t-shirtarna.



Nu har familjen kommit hem här så jag tror jag ska gå upp till dom och umgås lite.. Det är ju trots allt lördagkväll, här kan jag ju inte sitta hela kvällen. Men AJ mina skavsår på fötterna från min promenad gör ont big time. JAG MÅSTE KÖPA TRÄNINGSSKOR!!

Plus att jag ska försöka spara ihop pengar till en systemkamera. Det blir ju så mycket roligare för er att läsa och titta i bloggen då också, det går ju att få mycket finare bilder. Plus att jag älskar att fota, man kan göra så himla mycket mer med en bra kamera än med min lilla skrutt.. Hehe har ni tur har jag lyckats spara ihop pengar så jag kan använda den åtminstone mina sista månader här borta, haha!

Jag har pratat med fina pappa på skype 2 gånger ikväll. Han har blivit riktigt hightec av att jag har åkt hit, haha. Han har köpt heeadset och grejer så att det ska funka och han ser precis ut som Björn Gustafsson (när han spelar datanörd) när han sitter där framför datorn ;) Tror ni det var roligt att höra att de skulle äta hallon/blåbärs paj ikväll då, efter att ha ätit GOD hemmagjord pizza.. NEJ, det var det inte!! haha och så gjorde han det hela ännu lite värre när han visade att han satt och smaskade på Hallonlakritsdöskallar, mitt absoluta favoritgodis. Men det är ju bra att jag inte tycker så hemskt mycket om USAs snask än, då håller jag mig "nyttig". Jag saknar verkligen Sveriges mat, vatten, godis ALLT ätbart efter bara två veckor.. Undra om det blir värre eller om jag vänjer mig vid den här maten? :s

GOD NATT SVERIGE!
TREVLIG KVÄLL!

Kommentarer
Postat av: mormor

Full fart på shopping och träningsplanering, men dina fötter då, kommer ihåg när vi var i London. "Man ska vara glad åt fötter" var det någon som sjöng en gång i tiden. På tal om allt ätbart, du vänjer dig snart - men kan du inte laga till nåt svenskt oxå? I dag ska vi kanske göra en sväng till stugan. See yoou later.

2011-01-30 @ 08:50:54
Postat av: mamma

Hej igen!

Nu har vi fått igång vår dator!!!! Yippie! Så nu kan vi både ses och höras!!!

Håller med mormor...du får ta fram din "STORA" receptsamling och laga själv och bjuda din fina familj på lite svenska läckerheter!!! Ha ha!!!

Nu ska vi till stan och titta på Johannes och ikväll kommer Simon Ådahl till bönhuset kl.19.00, utifall nån läser detaa så vålkommen!!!! Jättekul!

Hoppas Du sover sött så hörs vi snart på skype!

Kan 10-11 tiden passa damen, USA-tid???

Kramizar Mamma och Thomas

2011-01-30 @ 09:45:07
Postat av: Jenna

Jag är så avis på dig Evelina. Vad kul att du ska börja träna :)



Vad hände egentligen med förra familjen? Lite nyfiken sådär :) Kram på dig!

2011-01-30 @ 10:12:45
URL: http://jennaakerlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0