lite bilder från dagen..





Ikväll har jag och Johannes varit ute och åkt fyrhjuling i denna otroligt vackra outfit! Haha jag har aldrig tidigare känt mig så liten förut :P Den var enrom!! Hehe vi hade iaf roligt. ÅKte förbi en sväng och tittade på Anders hundvalpar igen också och de var lika söta som sist ;)







Söt plupparna!

Nu har jag suttit och hjälp amanda med läxa om andra världskriget och Stalin och massa. Shit vad skönt det är att vara klar med "måste"-skolan.. Vill man plugga med nu får man ju göra det för att man själv har valt det! Underbart ;)

Kvällens sista bild får bli på min packning som inte får plats i min resväska. Hur tusan ska jag lösa det här alltså? :O

 


God natt mina små vänner.
Sweet dreams!
3 dagar kvar nu..


Kommentarer
Postat av: Linda Lindh

Hejsan

Du behöver nog inte packa så mycket, tänk på att du kommer att handla där också. Smink och andra hygienprylar brukar vara mkt billigare "over there". Måste säga att jag är sååå avundsjuk på dig, du kommer att få ett underbart år!! Jag var i Trenton 1 år för 100 år sedan, det ligger inte så långt från W DC. Måste säga att det var bland det bästa jag gjort i mitt liv, även om det såklart var jobbigt ibland och man längtade hem. Du kan väl maila din adress så vi kan skicka dig ett kort!! Ha så kul och var rädd om dig. Var beredd på att karlarna kommer att bli som tokig i dig, låt dem bjuda och packa kondomer :-)Kramar

2011-01-14 @ 22:24:07
Postat av: Jenna

Hej Evelina! Jag önskar dig all lycka där borta i USA. Ta hand om dig, och jag hoppas du kommer blogga därifrån :) Kram på dig.

2011-01-15 @ 12:22:51
URL: http://jennaakerlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0