sista stora familjemiddagen

Tack för ännu en mysig kväll med mamma, Sandra, Simon, Pappa, Johannes, Amanda, Maria, Alice, farmor, farfar och mig själv ;) Middag i Vinnersjö och sen packning för hela slanten. Så nu står mina väskor färdigpackade minsann, ÄNTLIGEN! Skönt då kan jag släppa det och bara umgås sista dagen.. Väskorna väger 5 kg för mycket sammanslagt men jag har några grejer jag kan ta ur på arlanda om det skulle krisa :P Det är ju värt en chansning ;)

Får inte glömma att skriva ut flygbiljetten imorgon :S Det skulle vara så typiskt mig.
Nu ska jag krypa ner i soffan med mamma, Amanda och Johannes. Vill vara nära allihopa så länge som möjligt så vi sover här i mammas stora soffa alla fyra ikväll. 1 dag kvar nu.. Om 36 timmar sitter jag på planet och är snart framme i Tyskland där vi ska mellanlanda. Det här känns väldigt skumt faktiskt, jag har verkligen inte fattat att jag ska åka :S

Sa hejdå till Josefin imorse.. Vi gjorde det snabbt och halvt i sömnen men jag tror det var det bästa sättet vi kunde säga hejdå på. Hon är min andra hälft och det har varit vi två mot världen sen jag var ett år gammal och hon var nyfödd. Hur säger man egentligen hejdå till en sån person? NEJ JUST DET.. det finns inget bra sätt att säga hejdå!! love you hun, och jag saknar dig redan!!




love


Kommentarer
Postat av: Josefin

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

2011-01-16 @ 13:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0