försöka vara positiv hela inlägget igenom

Jag börjar nästan få lite smått panik.. Läsarantalet på min blogg är numera galet högt.. Jag är på delad plats med Blondinbella (nja inte riktigt.. hehe. Åh vad rolig jag var nu) Jag visste inte ens att jag kände så här många människor :O Jaja välkommen alla nya läsare, hehe.. Roligt!

Min dag har varit.. bra.
Dagens positiva: Jag ska få följa med famlijen till Aspen om tre veckor.. Nu är det bestämt! De bokade en flygbiljett till mig idag! Det blir superroligt :) Åka skidor i en vecka och se lite mer av USA! Tummen upp..

Det ser ut som jag har en rolig helg framför mig faktiskt.. Ska träffa lite nya människor och på lördag kommer en tjej från trainingschool hit och sover över!

Det blir inte bättre än man gör det till.. Så jag drog på mig afrokrullet och försökte skoja till det lite idag men tydligen var det bara lite halvroligt.. Svårflörtad grabb den där Max, big time! Men skam den som ger sig ;)

 

God natt alla ni fina :) Nu ska jag krypa ner i "min" underbara säng.. Jag älskar sängkläderna! De passar mig, jag som älskar rosa! Ser det inte mysigt ut? :)


Haha ja det ser lite bökigt ut, men en av grejerna som är bra med att vara här alldeles ensam är att jag gör precis som jag vill! Jag älskar till exempel att sitta i sängen och äta, det kan jag göra.. Jag hatar att bädda alltför många gånger i veckan, det slipper jag! Och känner jag för att svänga av och ta en omväg när jag är på promenad kan jag göra det.. Haha jag låter som Björn Gustavsson i Singel-programmet. "Och så kan jag göra starkar röror!"

God natt nu! Ska upp tidigt imorgon igen för att försöka få Max till skolan. Kanske en promenad innan, för att vara laddad och ha mycket glädje-energi när jag ska börja min dag. Får se hur jag känner mig när jag vaknar, om jag behöver den eller inte..

Love you!


Kommentarer
Postat av: Cubus Linda

Härligt med skidsemester =)

2011-02-04 @ 07:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0