:/

Har väckt Max nu och gjort han i ordning.. Nu sitter han och tittat på tv 10 minuter innan vi ska gå. Vaknade inte med världens bästa humör :( Och lite senare blev det ännu värre av någon anlednikng, idag känns det inge bra! Men jag orkade inte med min promenad innan jag väckte Max för jag sov inget inatt så jag ska ta en LÅÅNG promenad nu istället på min lediga tid och hurta bort all dålig energi som finns i min kropp, vilket är en hel del just nu. Har lite saker att fixa så jag tar en promenad in till city, sen blir det till att gå hem och sätta sig vid datorn några timmar innan "eftermiddagspasset" börjar. Ska hämta Max på skolan 3.15 varje dag, så även denna eftermiddag. Men jag ska bara jobba några timmar i eftermiddag för sen ska jag åka och träffa några svenska tjejer för middag ikväll. Kan bli skoj!

Ha en fin dag, love.



Jag håller på bygger ihop ett pussel här.. Fick det av mamma i julklapp. Visste inte vad det var jag höll på byggde till en början men nu börjar jag se ett välkänt litet söt-tryne! Saknar!!


Kommentarer
Postat av: mormor

Så duktig du är, det låter som att du lyckats. kul att du ska träffa kompisar oxå - här har en till vinter börjat. I går var det väldigt halt, och i dag är det ny blöt snö ovanpå. Karolin ska sova här i natt. hon ska sjunga i sandviken i helgen. kram och SOV GOTT I NATT (redan nu ifall vi inte hörs)

2011-02-04 @ 16:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0