Update!

Jag har verkligen tappat suget till det här med att blogga.. Jag har en hel del annat att göra som känns mer nödvändigt och mycket roligare!! Men såklart ska jag inte lägga ner, det kommer väl uppdateringar lite nu och då i alla fall som det gjort den senaste tiden.

Så vad har hänt den senaste tiden då?
Hmm.. En massa. Haha ush man vet inte vart man ska börja när man har så mycket att berätta?

2 inlämningsuppgifter är i alla fall klara på skatterättskursen och de har tagit väldigt lång tid att göra dem. Den här veckan ska jag rätta någon annans uppgift och lämna in senast torsdag. Sen är det bara en uppgift kvar och en tenta. Kursen fortsätter ju fram tills sommaren så man har en massa uppgifter att göra hemma och så, men det är bara de två grejerna kvar som ska lämnas in. Skönt! Tentan är vissserligen väldigt stor, men det ska nog gå bra!

Vad har hänt mer då?
- Johannes lag fick silver i deras hockeyserie igår. Vi var och såg finalen och de kom tvåa. Superbra, och kul att titta på lillebror :P
- Jag har varit på en föreläsning där en överlevande från koncentrationslägret Auschwitz berättade om sitt liv där. Mycket intressant, men usch så hemskt!
- Johannes och mamma har fyllt år.
- Jag har jobbat en del.
- Vi har varit ute i Hedesunda ganska mycket, Dito älskar ju att vara lös där :).
- Fia och Rickard är vi med var och varannan kväll, trevligt!
- Vi har grillat korv.
- Beställt kakel till badrummet.
- Åkt skoter.
- Varit ut på krogen några gånger.
- Diva har börjat lumpen. Tomt utan henne, blä!
- Blablabla, jag kan fortsätta hur länge som helst..

Jag har inte en enda jobbtid fram tills vecka 16 och det känns väldigt surt måste jag säga.. Men jag håller tummarna på att Valbo hör av sig och behöver mig!

Det är så typiskt för nu den senaste månaden har jag ju haft väldigt mycket plugga och ganska mycket jobb, plus att jag har varit sjuk till och från hela tiden. Nu när jag börjar bli frisk lugnar det ner sig med pluggandet och så får jag inte EN ENDA jobbtid.. Snacka om att det inte klickar så himla bra, hehe. Allt kommer på en gång, eller så kommer det inget alls. Jaja, inget att göra något åt.

På torsdag sticker vi i alla fall iväg till Polen. Vi blir borta 25e-30e så det blir torsdag till tisdag. Vi ska besöka koncentrationslägren Auschwitz och Birkenau, ett barnhem och så ska vi även hinna med att titta på lite andra turistgrejer. Bland annat hoppas jag att vi ska hinna besöka ett shoppingcenter och så skulle vi titta på någon fin kyrka och massa sånt :) Det ska bli väldigt intressant att åka!
Mamma håller i en ungdomsgrupp på 8 tjejer i Hedesunda, och dom har tillsammans samlat ihop pengar till den här resan. Sen fick dom som ville följa med utöver det så vi är sammanlagt 18 stycken som ska åka tror jag. Så det blir flyg till Polen, sen en 10 mils bussresa till Krakow där vi ska bo.. Ja jag får väl berätta mer om det sen när jag kommer hem!

Nu ska jag snart iväg på Naturkunskapslektion.
:) Härligt med det superfina vädret!! (:

Ja men vi får se när vi hörs nästa gång då.. KRAAAAM så länge!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0