vem kan det vara? :O

Jag har fått väldigt mycket gjort idag.. Skönt! Så nu har jag inte alltför mycket kvar tills imorn :P
Mamma, Thomas och Simon har varit här hela kvällen. Mysigt med sällskap! Simon är kvar här för mamma och Thomas är på bio nu. Men när den är slut kommer de och hämtar Sippi och sen åker de hem mot Häsen igen.

Peter har varit här idag en sväng också. Han satt och ritade upp och visade hur han ska fixa i hans hus. Och jag vill ju ha det huset sen, jag är helt kär i det. Jag tycker att det är så himla fint.. Men jag har ju tänkt att jag ska ha det sen när jag skaffar barn och grejer.. Men nu när han visade hur hans plan är på huset så vill jag ha det NU PÅ EN GÅNG!! haha. vi får se hur det blir med det ;P..

Jag och Rickard har iaf kommit liiite närmare målet på våran lägenhet. Vi var och kollade på kakel och sånt idag till badrummet. Guu så svårt det är alltså! Jag tycker allt är fint. Hur ska man kunna bestämma vilket man vill ha?? Skitsvårt! Men det ska bli skönt att få det fräscht också, då är allt nytt och fint i hela lägenheten :)


hm det var väl det jag hade att säga för tillfället. Puss och kram. Ha en trevlig kväll!




Ps!



I alla fall så har en av mina läsare gjort en egen variant av bilden jag la ut ;) Någon Hedesundabo som ser vem det är? haha.. gud så vi skrattade när han skickade bilden.. Vilket knäpphuve ;)



Kommentarer
Postat av: Josefin

HAHAHAHAHAHA... Jag dör!!! Ni är ju lika knäppa båda två! Fast det är möjligt att den mystiska killen på bilden är liite knäppare ändå! Haha ;)

2010-01-20 @ 22:36:10
URL: http://josefin12.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hmm.. Jag tror jag ska ge Magnus utegångsförbud.

Nu vet jag vad han sysslar med när han inte är med mej :P HAHA

2010-01-21 @ 19:38:43
Postat av: pilla

HAHAHAH ;) ja tyckte då om den andra bilden mer ;) haha!

jo den ska ja absolut gå å se:)

2010-01-21 @ 19:40:20
URL: http://matilda0stblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0