Min helg

FREDAG:

I fredags åkte vi ut till Hedesunda när Rickard slutat jobba. Åkte runt som tokar överallt som vanligt. Vi var även och grattade Farmor som fyllde år. Sen spenderades kvällen med mammsen och halva syskonskaran framför tvn. Men som vanligt blev det mer prat än tvtittande som det alltid blir i våran familj.. Det blev även en nattpromenad för mig och Amanda där jag gjorde årets första vurpa!

Amanda envisades med att ha reflex ;)

Vurpan ;)



LÖRDAG:

I lördags bjöds det på mummafrukost hemma hos mamsen. Sen åkte vi in till stan för jag skulle jobba 12-16. Sen åkte vi ut till Hedesunda igen typ direkt när jag slutat. Oj så vi åker fram och tillbaka. Men är man sällskapssjuk så är man ;) Spenderade halva kvällen hemma hos Magda och den andra halvan var vi hos Peter och Anna. Såg den nyaste Wallanderfilmen, som söög btw.

Vi somnade alla tre i soffan hos Madalena ;)


SÖNDAG:

Det blev en lugn och skön förmiddag hemma hos Magda. Fick sova ut läänge, det är inte alltför ofta man kan sova tills man vaknar. Sen åkte vi en massa folk till Parkbadet och badade. Agnes (tjejen från Ghana) hade ju aldrig sett något liknande så hon var helt uppspelt/chockad. Ni skulle sett hennes min när hon kom ut från rutchkanan, haha! När vi kom hem därifrån åkte vi till Håkan och Tulan och lillskruttan Vera. Åh så underbart söt hon var!!!!!!!!



 

(Tulan bli inte arg nu.. hehe)

 

 

 

Vi hade tänkt åka dit en sväng och titta på pluttan och ge en liten present och sen åka hem igen men vi blev kvar hela kvällen lång. Fikade massa och sen tittade vi på I en annan del av Köping och Johan Falk filmen och åt poppis och hade det trevligt. Tack för det! Haha jag kan iaf fortfarande inte fatta att lilla Håkan har blivit pappa, trots att han skötte sig alldeles super ;)

 

Idag har jag varit på lektion, tränat, umgåtts med minsta systerystern, tittat på OTH.. Ja lite såna där saker. Det är inte alltför mycket saker som har hänt. Men det var roligt att få lite tid med Amanda :)

 

 

Det har även hänt lite tråkigheter i helgen.. Ush :( Mamma och Thomas var tvugna att åka till Jönköping tidigt i lördags morse. De blir kvar där tills på fredag som det ser ut nu. Får se vad som händer. De var tvugna att avboka sin resa och allt.. De som skulle på lite sen bröllopsresa på torsdag. Men de får ta det lite längre fram helt enkelt. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra och att allt löser sig till det bästa.

 

Det blev ett långt inlägg det här. Nu ska jag iaf krypa ner hos hjärtat mitt i sängen och sova. Han har ju redan somnat såklart men det är ändå mysigt att slippa lägga sig ensam. Sov gott!

 

Love you Joppla! <3

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag förstår vad du menar... Min nalle ligger alltid typ helt död när jag kryper ner i sängen. Att dom alltid lyckas soma så snabbt! Men precis, ändå skönt att inte behöva sova själv. Är glad att jag har dig nallen min! Hahaha ;)



Förresten, har jag missat något.. Vem är Joppla?? I Love you liksom...?

Haha, dryg som vanligt... Love you tooo babe!! :D

2010-01-26 @ 18:59:00
URL: http://josefin12.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0