Barnvakt!

Idag har varit en väldigt mysig dag. Jag och Rickard har varit barnvakt till Flisan och Jeremia hela dagen lång. Så himla gulliga barn! Men jag känner ändå att det inte är dags att skaffa barn än på ett tag för min (alltså våran :P) del. Det är perfekt att vara barnvakt, då kan man lämna tillbaka dem när man tröttnat ;) haha! Dito räcker bra. Vi har lekt, sjungit sing star, busat och såklart har Felisia knäppt en massa kort som hon alltid gör. Så var vi ner på stan en sväng och åt. Vi orkade inte göra mat idag!

 

 

 

 

 

 

 

Haha skönaste bilden jag sett på länge. Felisia satt och rotade i min väska medan vi beställde man och när jag kom tillbaka hade hon den här fina utstyrseln på sig ;D

 

Många bilder men som jag sa; lilltösen har knäppt en massa kort (103 stycken för att vara exakt) plus en MASSA videofilmer. Så det fanns endel att välja mellan, hehe. Nu ikväll har vi tittat på Click! Gud vad fin film det är. Jag gillar den verkligen! Så sorglig.. Men vi bytte över till 4an i reklamerna för att titta lite på mumsbiten Frank Vagner. Yummi! ;)

 

Helgen har varit myspysig. I fredags var jag hemma hos mammsen. Halv 4 ringde Rickard och ville ha skjuts hem från Simon. Massa folk hade badat badtunna där och Rickard ville till mig ;) Men ush vad kallt det var att sätta sig i bilen. Det var -29.5 grad! UUUSH!

Igår fyllde pappa 45 så då var jag där nästan hela dagen och firade honom. Vi hann även med att gratta Victoria en sväng som också fyllde år. Så det blev en massa fika!! På kvällen åkte vi in till stan och hade myskväll jag och hjärtat. Vi gick över till Micke en sväng också för där var han och Mattis, som skulle ut. Men vi gick hem igen när de drog ner på stan.. Ja men det var min helg!

 

Imorn börjar mina lektioner. Har endel att fixa inför det, men skönt att komma igång med nånting iaf.

Gud vad jag skriver mycket när jag väl skriver.. Sorry för det. Men det blir inte av att sätta sig så ofta, så när jag väl sätter mig här vid datorn har jag så himla mycket att berätta.. Jaja..

Puss och Kram!

 

 

 

Tyvärr hann vi inte ut till Hedesunda för att gå på minnesstunden för Joel men kyrkan hade varit proppfull och det hade varit väldigt fint. Vila i Frid nu, Joel!

 

Det hände ännu en grej i Hedesunda idag, eller Vinnersjö för att vara exakt, bara en liten bit från pappa. Det var ett hus som brann ner med gubben i. Skitstort fint hus var det. Vi smög alltid runt där när vi var mindre för vi tyckte det såg ut som ett litet slott. Det händer verkligen massa saker där ute i Häsen nu! Hoppas det här var allt, det börjar nästan bli lite läskigt..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0