Update idol

Har tittat på gårdagens idol nu. Haha My (josefins klasskompis) var ju med och sökte. Hon som grät hela tiden.. Helt underbart supergo tjej.. Sjunger jättebra gör hon ju också. Men men, hon var för nervös helt enkelt. Stackars! Haha jag var ju med när hon sökte och gu vad Jhide gullade med henne hela dagen sen. Han tyckte nog synd om henne.. Men jag gnällde ju inte direkt. Det gjorde att man fick se en hel del av Jhide på näära håll. Mee like! Men iaf. Jag tyckte det var skittråkigt att hon inte gick vidare!
Btw så sökte Daniel från Skilda Världar också. Ni kommer ihåg honom va? Undrar varför inte de blev med? Man såg ju ingenting av honom alls. Haha han kanske söög! Eller så tyckte Tv4 synd om honom som var så dum och sökte. Ett litet "sista-försök-i-rampljuset" kanske :) haha. Nej nu ska jag sluta vara dum. Han var säkert skitbra!



Det blev iaf lite ändrade planer för oss ikväll. Det blev Thaimat och tv istället för Ikea. Men när det gäller den andra grejen så är vi lite på G iaf ;)

Jobb imorn i Valbo 10-15. Måste ta bussen också tyvärr för Rickard ska besikta bilen. Jobbigt! Ush så bortskämd jag blivit.
God Natt! Tack för mig!

Ps! Dito sover hos Simon inatt så vi är lite hundlediga. Saknar honom redan! Lilla goshjärtat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0