Me like söndagar!

Igår var det jobba på dagen som gällde. Hade väldigt knepiga kunder och då blir man ju så himla irriterad på dem. Men det kan man ju inte visa :S Men det gick bra och det var roligt ändå. Kunderna är ju inte allt ;)
På kvällen var det dags för 20-års fest hos Diva. Eller vi var inte hos henne i Ockelbo utan vi var hos hennes mamma i Bomhus. Hade väldigt trevligt! Det bjöds på mat och grejer.. Mumma! Men jag har ju känt mig lite hängig och så skulle jag ju jobba idag så jag och hjärtat åkte hem vid 11. När vi kom hem så var Filip och några till här. Han hade lånat lägenheten eftersom vi inte skulle vara hemma, och de skulle ut på krogen. Jag somnade i soffan direkt.. Skönt! MEN TACK IAF DIVA FÖR EN SUPERMYSG KVÄLL!!

Idag har det jobbats för min del 12-18 i Valbo. Money money! Haha skönt, man jobbar 6 timmar och får betalt för 12. Det gillas ;) Älskar att det är 100 % ob på helger.

Har pluggat engelska sen jag kom hem och nu är det dags att gå över till psykologin. Har prov imorn kväll på 50 sidor!! Ushamejja.. Jag hoppas verkligen att jag klara det! Det handlar om socialpsykologi, perception, vad det är vi minns och IQ/EQ.. Intrressant men även ganska svårt. Men jag är ju ledig imorn så då kan jag ju plugga hela dagen. Har två lektioner, men det är allt!

Jag älskar söndagar btw. Jag tycker dom är såå himla mysiga. Egentligen tycker jag söndagar är mysigaste dagen på hela veckan. Och torsdagar. Haha!

Jaja.. Tillbaka till de viktiga grejerna..

haha.. liten mongobild.



Kommentarer
Postat av: Filip

Tack för lånet, och förlåt att vi lämnade det som det såg ut :( jag var inte i mitt sinnesfulla bruk!jag ska återgälda det på något sätt...

2009-09-20 @ 22:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0