Ny vecka

Ja nu är långhelgen avklarad. Den har varit helt toppen! :) Men ush vad stökigt det blir här hemma.. Jag fattar inte hur det går till :S.. Jag har något att göra idag iaf.. Ska även ut till Hedesunda på eftermiddagen och fixa håret hos Marie. VÄLBEHÖVLIGT! Halva mitt hår är en stor utväxt..

Jag och Josefin var iaf ut i lördags. På Goya. Hade huur kul som helst faktiskt.. Det blir hon och jag ensamma i fortsättningen.. Haha. Men det började lukta så sjukt mycket skit där inne. Vet inte vad det kom ifrån. Det måste ha blivit något fel på avloppet eller så. Alla gick typ ut ett tag. Så äckligt! Men iaf.. Sjukt rolig kväll med systeryster. Det blev sent i säng också.. Och det kändes av igår. Vi var skitslö allihop.
Men vid halv 5 skjutsade vi iaf Josefin till tåget i Skutskär. Gu vad svårt det var att hitta "tågstationen" där. Men i sista sekunden kom hon på som tur var.

Kvällen spenderades bara med älsklingen, chips, popcorn och en film. Valkyria. Den då de försöker ha ihjäl Hitler. En sann historia. Synd bara att de inte lyckades!

Nu är det frukost, diska, städa nästa..



En bild från i lördags.. Haha som jag sagt tidigare. Jag hatar vimmelfotografer.
 (Men som ni ser gör inte Josefin det.) Haha rolig bild iaf.



Kommentarer
Postat av: Josefin

Haha! Ja du såg den du med... Tyckte den var rolig :) Saknar dig redan syster... <3

2009-05-04 @ 23:57:34
URL: http://josefin12.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0