Imorn gäller det

Aaaall byyyy myyyy seeeeelff...

 Det är vad som spelas här hemma just nu på hög volym. För det är just det jag är nu. Alldeles ensam.. På självaste 1 1/2-års dagen.. Illa!

Hahahaha.. Ironi där. (Men det är sant att jag lyssnar på låten.. ;P)
Rickard är ut med några kompisar så jag har en myskväll här hemma. Ska ju upp tidigt imorn och göra prov så jag kände för att bara slappa och ladda :)
Har tittat till och från på Let´s Dance. Laila vann ej.. Och så har jag tittat på Linda Rosings program på WebbTv. Missade det i tisdags.. Jag sitter och skäms och tycker att det är så pinsamt, och ÄNDÅ kan jag inte låta bli att kolla.. Haha, precis som med Blondinbellas blogg. Jag läser den rättså ofta fast jag egentligen inte gillar den för 5 öre. Jag är konstig.
Diva har sällskapat mig en del också. Tur att jag har henne ;) Där gick åtminstone 45 minuter åt att bara prata telefon. hehe.

Jag är väldigt sällskapssjuk av mig.. Jag hatar att vara själv. Jag tror att det beror på att vi är sån stor familj, jag är van med att alltid ha människor runt omkring mig. Plus att jag och Josefin har ju typ delat rum sen vi var små så jag har ju liksom inte ens varit själv på nätterna. Aja, vet inte varför det där kom in. Hehe. To much boring information kanske..

Det var kvällens update. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, ta ett bad, dra på mig min Hello Kitty-pyjamas som jag fick av Maria i julklapp och sen krypa ner i sängen.. God Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0