Högskoleprovet är gjort

Provet igår gick sådär.. Hehe det känns skönt att ha provat gjort det en gång iaf.. Men det blir nog fler gånger, där jag satsar lite mer :) Men det ska ändå bli kul att se hur det gick. Såklart gjorde jag mitt bästa!
När jag kom hem hade Rickard gjort god mat; fläskfile med potatisklyftor och beasås. En jättegod fetaostsallad och vitlöksbröd.. Mumma!

Lite senare kom Filip, Mattias och Stefan hit. Det blev utgång för dem, men jag och Rickard blev hemma. Skönt! Vaknade kl 3 av att älskade syster ringde och behövde prata lite.. En stund senare kom Stefan hit och blev kvar över natten..

Idag har vi haft en sån där slapp/mysdag som söndagar nästan alltid blir. Har varit ut till Hedesunda en sväng nu på kvällen med.. Ätit hos Margit och Sören, hälsat på hos mamma och Thomas och så har vi varit hos Maria och fikat.. Haha vi åker som galningar mellan alla ställen där hemma :P Det är ju så himla många man vill hälsa på varje gång..


Ja ni.. Nu ska vi titta på en film jag och hjärtat mitt. Och så ska jag äta kiwi, det har jag varit sugen på hela vägen in till stan.. Hehe.

Imorn är det en ny vecka.. Då tar vi nya tag igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0