Min dag

Jag gick upp ganska tidigt imorse, halv 7. Skulle till jobbet, började klockan 8 som vanligt. Jag åt en helt underbar och nyttig frukost. Drog på mig min kjol och kavaj och sminkade mig så jag blev såå fin. Sen åkte jag iväg till jobbet i min nya fina silvriga bil. Jobbet gick alldeles utmärkt. Jag hann till och med med ett träningspass på lunchen med kompisarna. Det var så skönt, jag känner verkligen att jag är i bra form nu :) När jag kom hem var älsklingen hemma och han hade gjort en underbar middag. Vi åt tillsammans innan han skulle åka och träna. Då passade jag på att fixa iordning med mina Mary Kay- grejer. Jag skulle iväg på en utbildning. Den gick bra. Jag fick massor sålt. Det var så skönt. Ännu mer fickpengar till Thailandresan. Tänk att vi skulle vara borta i hela 2 månader jag och älsklingen..
Dessutom kunde jag använda lite av pengarna jag tjänade till att köpa något fint till mamma. Och pappa. Och så kunde jag ge alla syskonen något de önskat sig länge.

Mitt liv är verkligen helt perfekt. Jag har den bästa pojkvännen man kan ha. Jag har en helt underbar familj och släkt. Jag är i bra form och känner att kroppen mår bra. Vi har fin lägenhet, och min nya bil är underbar. Jag kan köpa allt jag behöver, och kan även hjälpa andra som har det mindre bra ställt. Jag är inte slö, allt kan och orkar jag göra. Jag har många resor inbokade framöver. Det går bra med mitt jobb, och även med Mary Kay. Dessutom fotar jag på fritiden, jag har min egna studio nu. Och jag hjälper till i samhället.

Snart så :)

Kommentarer
Postat av: virran

haha va go du är gumman!

2009-01-08 @ 18:17:30
URL: http://vlindholm.blogg.se/
Postat av: diva

fan va roligt!

jag tänkte dierkt på the secret!

bra evve håll kvar den stilen! hahahah

2009-01-10 @ 09:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0