Tisdag it is

Idag tänkte jag sova ut. Men det var tydligen inte meningen :P.. Kvart över 8 ringde Diva och ville ut och gå. Så då blev det en 50 minuters promenad. Skönt faktiskt! Tänkte hämta betygen på Borgis eftersom det inte blev av då jag skulle göra det. Men då var inte hon jag skulle få dem av där. Så jag får väl gå dit lite senare igen istället..
Det är iaf bra att jag har Diva :) Skönt att jag kom iväg ut. Skulle nog inte ha gått ut själv när det snöade så mycket..

Det var så mysigt att träffa mamma och alla igår. Det var ganska länge sedan. Åt kyckling och ris. Sen blev det bara mys och prat och så. Sen åkte vi och hälsade på Magdalena och Filip en sväng med, innan vi åkte in till stan igen. Jag ville se en film igår på kanal 9 kl 9. Den var oskarbelönad och verkade skitbra. Men vet ni? Den söög. Hela filmen gick ett par runt på olika gator och pratade i Frankrike.. Skitvärdelös! Haha.. Men sen kollade jag på något konstigt program. Om oskulder som skulle komma igång liksom.. På 5an. Helt psyko. Det var typ en kurs där en tant tog på dem och snuskade.. Stört. Haha! Var det någon som såg det? :P

Nu sitter jag och väntar på att Virran ska vakna så jag kan få lite sällskap till Ikea :P Haha!
Sen ikväll blir det att gå och se lillebrors hockeymatch på Brynäsvallen halv 7.
Jag har ganska fullt upp fast jag "bara är hemma" (arbetslös). Ska nog ta ett bad så länge, och läsa lite..

Jag är så glad idag. Vet inte varför :) Men det är bra!


Kommentarer
Postat av: aline

hahaha, jag såg också det där programmet om han som var oskuld.. helt jäkla stört :S

2009-01-20 @ 22:02:49
URL: http://tjofsann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0