Promme

Nedrans Mirris!!!

Här är man ute och går i 35 minuter och känner sig riktigt duktig sådär... Och när jag kom hem läste jag igenom någras bloggar. Även Mirris.. "Det blev en promenad på 1 timme och 15 minuter. Ikväll ska jag på intensivpass"
Haha och där sjönk min stolthet över mig själv till botten. Haha nejdå! Men nog finns det människor som är hurtigare än mig allt.. :P Duktig är vad du är!

Det kommer alltid finnas människor som är bättre än sig själv.. Man måste helt enkelt lära sig att leva med det! Speciellt jag som jämför mig med folk jämt (alltså att jag tycker att alla är bättre - inte tvärt om. Förtydligar det så det inte blir några missförstånd)..! En dålig egenskap jag har. Men jag tränar på det med!

3 ska jag hämta mina betyg på Borgis. Har fortfarande inte sett dem sen jag tog studenten. Jag ville inte se dem då den dagen, och sen försvann de.. Haha! Men nu ska jag äntligen få se dem. Sen blir det Hedesunda och Ikea!


:)

Kommentarer
Postat av: Mirris

Haha vad go du är;).. ja men huvudsaken man rör på sig och är nöjd själv så är det viktigast:). Alla har ju sina olika mål:D.



Allt bra med dig annars ? :)

2009-01-19 @ 15:25:23
URL: http://mirandaostblom.blogg.se/
Postat av: bästa grannen ;)

den va jättebra! :) men lite väl lång så de blev segt ibland.. den va ju typ 2timmar å 40 min eller nå sånt :P

2009-01-19 @ 16:43:14
URL: http://vlindholm.blogg,se
Postat av: Mirris

härligt:). jo fint här med. Pysslar du med nu då? mycke jobb?

2009-01-19 @ 16:49:11
URL: http://mirandaostblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0