23.45

Nu är det sån där jobbig tänkarkväll igen :/ Sån som gör att man inte kan sova.. Som gör att jag får ont i hela magen och som gör att jag blir stressad ända ut i hårtopparna. Och vad kommer jag fram till? Ingenting. Jag har en stor tung klump, som kommer på kvällarna och spökar. Varför är vissa kvällar så jobbiga?

Men jag är en bra människa. Det är jag faktiskt.. Jag måste bara tänka om.

Kommentarer
Postat av: mamma

Du är den mest underbara lilla tös som går i ett par skor Evelina, och Du är min och ÅHHH vad jag är stolt över just det... Jag är så glad att Du har den människosyn Du har.. Alla människor är lika värdefulla! Om man är fosterbarn, helgbarn, biologiskt barn, adoptivbarn... nej, för mig har det heller INGEN betydelse!!!!

Men jag håller med Dig.. visst är det tråkigt med människor som inte någon gång kan göra positiva inlägg... Och vad kan man lära av det? Har Du grunnat över det? Spåna hur den här Tjejen/killen har det... Har Han/Hon blivit älskad, fått villkorslös kärlek, blivit lyssnad på, fått berätta när Han/hon kom hem från skolan????? Det vet vi inget om, men jag är rädd för att den här personen är SÅ avundsjuk på Dig. Du har ju verkligen ALLT!!! Evelina. Läs igenom Din blogg nu när Du har tid och njut och begrunda!!!! Jag vet att av en vara finns i Dina ögon alldeles för lite.. just det PENGAR, men se på ALLT ANNAT!!!! Vad är de riktiga värdena här i livet!!! Undra om den här Killen/tjejen är rik på just det, men saknar den VIKTIGA RIKEDOMEN! Det kanske bara tunnt tugg jag kommer med...men testa: Fråga om Han/Hon skulle vilja "prata"! låt honom/henne vara anonym, men erbjud Henne/Honom lite av Din tid på skrivfronten... det skulle vara spännande att höra om jag är HELT ute och cycklar eller om det helt enkelt "bara" är en mycket trasig själ som trackar Dig! Kliv i Din psykolog dress och bjud på Dig själv!!! AJ LAV JO SO MUTCH BEJBI!!!! kramizar Mamsen

2009-01-27 @ 00:47:11
Postat av: mamma

Glömde en sak... Gud älskar Dig Evelina!

Puss

2009-01-27 @ 00:50:51
Postat av: mamma

Glömde en sak... Gud älskar Dig Evelina!

Puss

2009-01-27 @ 00:50:51
Postat av: Bea

Vilken fin blogg du har :)

2009-01-27 @ 00:56:13
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Arandur

Hoppas du får en härlig tisdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg, den kanske kan pigga upp dig lite :)

2009-01-27 @ 01:01:45
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: Mican

Joda det ar bra med mig, kanske lite ensamt just nu den har veckan innan Jonas kommer ner bar, men annars ar det toppen. Hoppas allt ar bra dar hemma med dig med. Oh juste, hoppas du far jobbet! Pusspuss

2009-01-27 @ 07:34:15
URL: http://micaela.travelblogg.se
Postat av: Magdalena

Jag kan bara instämma med din mamma. Och jag är bara så glad att min son har just dig som sin, du betyder så mycket för honom, det vet jag! Du är alltid så glad när du kommer hit, det är kul. Det är konstigt att tankar alltid kommer på kvällen när man ska sova. Du får jaga bort dom och bara tänka på roliga saker istället. Kom ihåg att tankarna hör ihop med känslorna, glada tankar-glada känslor, det går inte att ha sorgsna tankar och känna sig glad och tvärsom, det följer med automatiskt. Så känner du dig ledsen ibland så kan du ändra dina tankar till glada tankar istället. Bra va? Fast man måste träna lite på det kanske. Må så gott...kramar till dig och Rickard.

2009-01-27 @ 13:37:06
Postat av: Magdalena

Förresten se till så Rickard också gör HSprovet igen!!

2009-01-27 @ 13:40:36
Postat av: Ida

I love you too Evelina!!! Du är en toppentjej... - Snart blir vi så gott som grannar =D

2009-01-27 @ 14:55:35
URL: http://frutrostek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0