Winnparty

Ikväll blir det personalfest fast för alla i Winnhuset. Vi ska vara på Java :) Sen blir det utgång, men jag vet inte hur jag ska göra än.. Har inte varit något sugen alls på fest i helgen eftersom min ekonomi inte är allför bra.. Men jag ska iaf dit till Java så får vi se hur det blir sen.. (troligvtis utgång. Älsklingen lämnade pengar till mig här hemma innan han åkte iväg på hockeyn den lilla gosen) Så nu gäller det att ändra tänk och tagga.

Sitter och lyssnar på Britney Spears. Me like ;) Måste sminka mig och allt nu snart.. Har ingen aning vad vad jag ska ha på mig :S Har bara massa gamla kläder! Men jag ska allt hitta något skoj att ha!

Föresten.. Idag har jag och älsklingen varit ute i Hedesuna och tagit hand om Lisa. Har även varit hos pappa och åkt skoter och bob bakom och sånt. Så himla roligt!! Stannade till på Ikea på vägen in till stan och köpte lite grejor. Rosa gardiner till vardagsrummet, dukar (tabletter) till vardagsrumsbordet - också rosa. Och så köpte vi några korgar att ha på toaletten i hyllan där :)

Nu måste ja kiiiiila!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0