Åh vilken underbar dag

Jag blir så himla glad när solen skiner. Det är bland det bästa jag vet! Jag älskar solen!! Och idag var det fakitkst fint att det var snö ute med. Men efter idag får den gärna smälta bort och så vill jag ha vår.
Men v8 vill jag iaf ha snö i Vemdalen för då ska vi dit och åka skidor :). Det ska bli så himla roligt.. Men jag är lite orolig på om jag kommer kunna stå på skidorna över huvud taget Det var typ 4-5 år sedan jag åkte sist. Haha men det ska nog ordna sig!

Helgen har varit skön. Jobbade i fredags till halv 8. När jag kom hem blev det mys med älsklingen ett tag innan Simon kom in och tittade på en film med oss. Den där med två kompisar som ska göra en porrfilm. Haha den var iaf skitrolig. Så himla B. Sen vid 12 kom Amanda hit också så sov hon kvar här..
I lördags jobbade jag 10-17.30 (mycket pengar blir det). Det var med Linda, Maja och Anna så det var jätteroligt. Sen när jag slutade så åkte vi ut till Hedesunda. Åt pizza med Peter och Anna och dom. Sen var vi hem till mammsen och tittade på någon skräckfilm. Eller alla andra kollade, jag somnade. Vid 1 typ åkte vi och hämtade Magnus och Hanna på någon fest i Hedesunda. Haha jaa.. Men innan så åkte jag och Rickard runt på småvägar i Hedesunda. Så himla mysigt när det snöade så mycket Skitfint var det! När vi kom hem så kollade vi på filmen Tillsammans. Rolig.

Igår var vi till Sthlm. Thomas, mamma, Amanda, Simon och jag. Simon och Thomas skulle på Sverige-Finland matchen i Globen så då passade vi andra på att följa med och hälsa på josefin :) Vi tog en sväng på stan först där det inhandlades 2 par byxor på Monki. Skitbilliga och även fina! Det är roligt när det är billigt ;) Sen åkte vi hem till Josefins rum och mös där tills Thomas och Simon också kom dit. Sen åkte vi hem vid 8 nån gång. Trevlig dag! Men det är jobbigt att åka ifrån lilla stumpan.


Nu ska jag ut på en liten promenad i solskenet :) Skönt!!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Kikar in! :-) KUL när man hittar nya bloggar lite då och då! Visst blir man gladare när solen skiner och snön gnistrar! Men idag var det KALLT!

Ha det så bra! Kramar Amanda H

2009-02-09 @ 11:23:37
URL: http://amandahedesunda.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är utmanad :)

2009-02-10 @ 10:31:14
URL: http://trasd0ckan1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0