Efterfest med Alexander Skarsgård

Jag har hört VÄRLDENS FINASTE LÅT nu.. Katie Melua - Closest thing to crazy. Skitfin, har aldrig hört den förr! Mmmmm..
Lyssna på den om ni inte hört den. Helt underbar!

I förrgår ringde de vid 11 på kvällen och frågade om jag kunde jobba. Var inte alls sugen men jag ställde upp och igår var det till och med riktigt roligt att jobba.. Jobbade från 14-19.30. Så det var ju inte jättelänge. Men vi klarade budgeten och allt så vi fick mycket mer i lön. Då är det roligt ;)
Innan jag började jobba så åt jag på Coffehouse med Johanna. Vi var så himla hungriga så det var jättegott!
När jag slutade iaf så kom Rickard och hämtade mig. Köpte varsin smoothie på Coffihouse också, jag en hallon och Rickard en jordgubb.

Kollade på Idol när vi kom hem. Guu va duktig killen som skrev egna låtar var. Jag älskade han! Skitfint.

Just ja. Jag har glömt berätta att jag hade kunnat hamna på efterfest med Alexander Skarsgård och Josef Fares i helgen. Jag var ju med Johanna innan hemma hos mig. Men tyvärr när vi kom in på Goya tappade vi bort varann. VÄLDIGT SYND, för hade jag inte gjort det hade jag ju vart med henne, och då hade jag följt med på efterfest, och då hade jag träffat Alexander :) Hehe Johanna visste inte ens vem det var, hon bara presenterade sig som vanligt. Sen efter ett tag förstod hon. Så himla roligt ;) Haha. Men han var väldigt trevlig sa hon. Aviis! (Men Rickard, du är fortfarande snyggast och bäst. Det vet du ;D)


Ska åka in till stan snart. Ska visa IngMarie lägenheten eftersom hon ev. ska hyra den ett år nu. Sen när Rickard slutat ska vi åka till Ikea och kolla på kök. Wihoo!

Just ja. En sak till. Johanna tvättade mig i-pod igår. Smart tjej va? ;) Den blev nog ren iaf. Hahaha.. Ja jag säger då de!

Ha en bra dag!
Pussipuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0