Hur känslig får man vara?

Har suttit vid datorn hela dagen känns det som.. Övningskörde till Rickard och tillbaka men det var det enda. Var tvungen att hämta hans internetdosa så jag kunde föra över pengar till han. Idag blir det kökköp ;)

Har tittat hur mycket som helst på Youtube idag.. Det började med att jag satt och tittade vad Andreas Carlsson (från Idol-juryn) hade gjort.. Kom in på Backstreet Boys, Westlife, Britney Spears och en massa gammalt som gav en flashbacks till förut :P.. Sen kom jag in på nån film om Jessica Simpson och Nick Lachey, typ en massa bilder från när dom var tillsammans. Typ sånt här minnes grejs.. Bröjade storböla av nån anledning. Det var så himla sorgsligt! Haha.. hur känslig får man vara? Jag tycker bara det är så himla sorgligt när människor gör slut med varann. Och de var ju till och med gifta!! Det borde få vara förbjudet att skiljas. Ush va hemskt. Men gu va fin hon var på vissa bilder alltså.. Jag tycker hon är finare "osminkad" (det är hon väl aldrig riktigt, men när hon ser naturlig ut iaf) än när hon är så där megasminkad. Då ser hon bara fake ut!



Titta den här bilden liksom. Där är hon ju skitsöt!
Nu ska jag ta en promenad till Apoteket och köpa Nässpray och P-piller. Sen ska jag minsann hoppa in i duschen.. Har inte duschat sen i.. hosthost.. hrmf.. fredags. Haha! Rickard tycker jag är äcklig och jag förstår inte varför han tycker det?? ;) Men som sagt; är man sjuk är det mesta tillåtet - enligt mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0