Min underbara solstråle

Det löste sig igår och jag är på bättre humör idag. (Men jag är fortfarande lika less på att vara arbetslös)..
Jag fick ett så himla sött meddelande av Rickard imorse och eftersom jag är så snäll kan ni få läsa det också. Hehe! Bara för att han är så himla go min Rickard.

"Hej min älskade lilla söta gullunge! Idag har jag några uppgifter åt dig som jag vill att du ska göra och följa. Ok? Nr 1. Tänk positivt! Nr 2. Drick mycket vatten och surt (alltså för min urinvägsinfektion, det ska bli bättre då). Nr 3. Sök ETT jobb, inte mer eller mindre. Nr 4. Gå ut och gå en sväng om du inte redan gjort det. Tror du skulle må bra av det eftersom du gjorde det jämt förut. Och sist men inte minst. Nr 5. Gör något för dig själv bara, typ ät en snickers eller se en film kanske? Ha nu en underbar dag och tänk inte nå mer på jobb eller så för nu är det ju helg! :) Älskar dig min underbaraste älskling. Du och jag för alltid <3"

Sött va? :) Haha.. Det går inte att vara på dåligt humör efter ett sånt meddelande. Tur att jag har dig gubben min.


Så vad ska jag göra idag då? Jo jag ska följa den där listan så gott det går - men promenaden skippar jag nog för det regnar ute. Lite senare ska jag förbereda tacos tills ikväll för då kommer det folk hit och ska äta och fira Thomas. Det blir mysigt! Sen vid 5 ska jag hämta Simon på fritids. Lilla gullungen! Ja det är väl min dag.. Hoppas ni får en underbar dag, ni som läser.

Puss och Kram från mig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0