Färga håret

Det kom hur mycket folk som helst igår på Cubus-invigningen. Riktigt stressigt var det, men alla shoppade för hur mycket som helst så det var ju roligt. Blev dock lite irriterad på någon, men men.
 Linda tjatade och ville ha med mig ut men jag följde med Rickard hem för han kom in och hämtade mig. Han shoppade lite han med. Passade på när han hade 30 % (haha fast det har han ju iofs alltid när han utnyttjar min personalrabatt).
Jag köpte en Loreal maskara och eyeliner för endas 70 kronor. Är lite otrogen mot Mary Kay, har aldrig använt annan maskara än den, men nu provar jag något nytt.

För er som inte var inbjudna igår kan ni passa på att gå dit idag för det är 20 % på allt idag och imorn. Besök även cubus.com så får ni se hetingmodellen som jag fortfarande inte kommer ihåg vad hon heter..

Idag hade jag velat åkt in på det där jobbgrejset på Läkerol Arena men jag hinner inte. Klockan 2 ska jag till Marie och det tar väl drygt 2 timmar eller så. Och ska jag ta mig in till stan då med buss kommer jag aldrig hinna :( Tråkigt. Men det blir väl fler chanser antar jag. För jag vill ju ha jobb!

Imorn kommer JOSEFIIIIIN hem :D Det ska bli så roligt att träffa henne. Saknar henne såå mycket!

Nu ska jag tillbaka till Magdalena och TVn. Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0