Pepparkakorna brända men klara

Nu är pepparkakorna klara.. Vi var inge vidare på att grädda men vi fick i oss deg iaf och det är det som räknas ;) Jag mår alldeles illa nu.. Haha och vi körde varannan vatten såklart för att få i oss mer deg. Jag och Amanda gick och hämtade ett varsit glas vatten innan vi började för vi visste att man blir så törstig av all deg. Hehe!



Jag och Amanda bakar. Haha där ser ni dagens otroligt fina outfit också ;)



Jag och Maami :)


Söt-Simon <3

Nu sitter Rickard och hjälper Amanda med läxorna. Det är historia och Rickard är ju helt galen i sånt den lilla nörden. Haha! Han bara sitter och pratar på om allt.. Andra världskriget och sånt.
Och här sitter jag och har ingenting att göra.

Imorn ska jag iaf måla skrubbarna i Rickards lägenhet en 4e gång :/ Det luktar fortfarande rök där inne, fast vi har målat där så många gånger. Vi har ju till och med någon specialfärg som ska vara mot röklukt, få den att försvinna. Förstå hur himla mycket rök det luktade där inne från början :S

Ja det är väl ungefär det som händer i mitt för tillfället ganska meningslösa liv.. Nejdå, det är inte meningslöst. Men jag är bara så less på att inte ha jobb och fast lön som alla andra :/ Men mungiporna uppåt ändå! Ingen ide at deppa, det gör inte saken bättre.. Men det är lätt att halka dit..

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag. Sen ska jag och Amanda krypa ner i sängen. Jag har dissat Rickard på nätterna nu. Det var mycket roligare att sova med Amanda.. Haha! Hon somnade inte på en gång som Rickard gör. Vi låg och pratade i flera timmar inatt så vi tänkte köra en favorit i repris ikväll ;) ;)

Hejs!

Kommentarer
Postat av: Per Rask

Hej

Du ringde aldrig igår men här är ett par tips: Canon Ixus 80 (samma som Josse har) på kampanj 1690 kr + 4GB MP3 på köpet

eller

en bra systemkamera Canon EOS 1000D hus + EF-S 18-55/3,5-5,6 IS för 4790 kr

båda påköpet på www.cyberphoto.se

Har du tänkt spendera mer pengar har jag många fler tips.

Ha det bra och stort grattis till körkort kille och lägenhet! Hoppas vi ses snart.

/Per

2008-11-25 @ 07:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0