Ännu ett stort i-landsproblem

Ja då sitter jag här igen då.. Sov ända till 10 idag. Vaknade imorse ett tag när Rickard skulle åka och jobba och då hade jag ännu mer ont i huvudet än igår kväll när jag gick och la mig.. Konstigt, det brukar ju liksom försvinna när man sovit en hel natt. Men det gjorde det inte.. Så jag somnade om och sov till 10, och då var huvudvärken borta :) Skönt!
Har drömt skitkonstiga saker den senaste tiden.. Jag skulle verkligen vilja veta vad drömmarna bertyder?

Jag funderar på att åka och köpa fönsterbrädor och gardiner typ vid Dollarstore där ni vet? Där finns ju K-Rauta och Jysk också.. Men så är det ju det här med bil. Jag vågar nog inte åka den.. Haha! Den står här ute så fint parkerad så det blir ju inga problem så.. Jag tycker bara det är läskigt att åka helt ensam. Vilken pussy jag är ;) Haha! Jag måste nog tuffa på mig lite. Det är ju egentligen inget jätteproblem direkt.
Klockan 1 när pappa slutar så kommer iaf han och hjälper oss att sätta upp köksfläkten, om han nu kan. Då blir köket helt klart (typ) och vi kan använda det som vanligt. Det är ju jobbigt att laga mat utan fläkt. Luktar ju matos i hela lägenheten då. Så var det i den förra vi hade :P Men man vänjde sig med det också..

Jaa ikväll ska jag till Diva och Agnes och titta på Idol med dem. Mys! Och Rickard ska ut på krogen, men först taglagsfest, så det blir ju skoj att få hem honom efter det.. NOT! Haha..

Min telefon har slutat fungera igen. Jag måste verkligen köpa en ny, för en mobil måste man ju ha. Men så var det det där med pengar ja.. Hrmf!!
                        



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0