Jobbat

Ja igår jobbade jag ju min första långa dag.. Det gick faktiskt bra, mycket bättre än jag trodde att det skulle göra.
Skönt med en timmes lunch mitt på dagen.. Gick ner till Diva på Vero moda och åt och sen gick vi en runda på stan innan jag gick tillbaka och fortsatte. Efter lunch var det helt sjukt stressigt. Vi var bara tre som jobbade då och kön var hur lång som helst i båda kassorna.. Och det är en hel del snatterier där. HIttade världens bunt igår med larm, etiketter och förpackningar till smink i provhytterna.. Så lågt så det finns inte! Som tur är finns det väktare, både civila och andra :)



Kanske ska berätta vad jag gjorde kvällen innan också, det som var en hemlis. Var på möhippa till min moster. Hon ska gifta sig den 12e juli, så det var på tiden. De hade hållt på hela dagen men jag kom och var med jag också när jag hade slutat.. Väldigt trevligt! :)

Igår när jag slutade så kom älsklingen in och hämtade mig. Du är för underbar du gobiten! Och så köpte han med sig en smoothie också från Coffehouse. Gottgott!
När jag kom hem åkte vi till Ip och kollade några minuter på A-lags matchen, men jag blev så hungrig så vi åkte till Magdalena och åt istället. Sen åkte vi till mamma och hejjade på Thomas och Simon. De kom igår och mamma gick som på moln :P.. Det var faktiskt roligt att träffa dem igen. Å Simon är så gullig. Fast vet ni vad det bästa är med att de kom? Att på kvällarna när man ska sova och så sitter mamma och Thomas kanske nere vid Tvn eller nåt, brukar Thomas spela gitarr och sjunga till. Det är så mysigt att somna till det..
Jag försöker få Rickard att göra samma sak med, och han lovade att han skulle göra ett försök nån annan gång.. Hehe!



Börjar 3 idag. Trodde att jag skulle börja 10 men tack och lov var det inte så.. Åker alltså in med 2 bussen. Så jag kommer alldeles precis då. Sen måste jag vänta en timme på bussen ikväll när jag har slutat. Den går inte förren 20 över 8. Kul och vänta på den alldeles ensam när allt är stängt. Det får ta och bli ännu en smoothie på Coffehouse :)..

Nu ska jag göra lite nytta! 
HejSvejs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0