Sjukhus och solsken

Igår var faktisk en bra dag, fast det var en del sjukhusbesök och liknande..
Var med Diva och Agnes på förmiddagen och vi hade det trevligt ute i solen.. När vi kom till skolan igen för att köpa barrundabiljetter till ikväll var de slut. Men som tur var har Diva kontakter och vi fick biljetter vi med :) Hmm bara ett problem. Kommer jag in?

Vid 2 var jag till sjukhuset och pratade lite med en person.. Det visade sig att jag ska tillbaka dit om någon månad och göra en hemsk grej. Ush, vill inte! Men det är ett tag kvar.
Sen vid halv 4 följde pappa med mig till den där privatläkaren. Helt Underbar människa! Har inte fått så mycket hjälp sen ja började bli dålig och då har jag varit in och ut på sjukhuset i ett halvår.. Ni borde gå till henne om ni får problem! Hon är gynekolog mest, men hon är även vanlig läkare tror jag :S.. Jobbar på drottninggatan. Howie tror ja hon hette i efternamn!
Aja, skönt att klara ut en del grejer iaf. Nu ska jag minsann bli bra en gång för alla!!

Följde med pappa hem när vi var klara. Var in på köpis en sväng också och bara flummade. Haha! Han är tokig min far ;) Han köpte en liten gosedjurskanin till Rickard med. Varför får ni inte veta ;D Kul var det iaf!

BTW. Här kommer några modellbilder på lillesyrran min. Fler hittar du på Upmodels.com och så klickar du på New Faces.


 


Jag ska till skolan om ett litet tag och redigera bilder med Virran. Idag ska vi försöka göra klart allt så vi slipper till skolan på torsdag. Då är vi ledig imorn, torsdag, fredag, lördag, söndag. På måndag är det antingen vattenkrig eller brännboll, och på tisdagen är det nåt av det. På onsdagen vet jag inte vad som händer och inte på torsdagen heller. Men på fredagen nästa vecka är det STUDENTEN!!! Weeiiii..

Ska ladda till barrundan tills ikväll nu. Och så ska jag försöka komma på något att ha på mig :S

Ha en bra, solig dag!
HejSvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0