Sötälskling

Idag har vart en underbar dag.. Fy tusan vad jag älskar att leva! Inte för att det har hänt något speciellt, ja har bara vart så himla lycklig :D.

Imorse var jag och Amanda hemma själva och låg ute i solen. Fast det gick inte så länge, de va helt vindstilla och asvarmt på mammas altan så vi orkade inte. Gick och köpte en varsin glass och sen när mamma kom hem vid ett åkte vi ner till sandsnäs. Där solade vi och badade även en del ;) De ni! De var till och med riktigt skönt..

När älsklingen kom hem så fick ja en jättefin blombukett med rosor och grejor av honom. Han tyckte att jag borde uppvaktas :D Han är verkligen bäst av alla. Så himla sjukt underbar!! <3 Älskar dig Rickard.

Vi åt och sen åkte vi och tvättade först Magdalenas bil, sen Rickards bil och sist hans jobbarbil. Duktigt där!
Hehe kom nyss hem från Peter, Rickards pappa. Det var lite grillparty där och så blev det brottning vid poolen så det slutade med att mamma knuffade i Rickard  (eller var det tvärt om?) ;P. Iaf så åkte båda två i och sen tvingade Peter Rickard att ha i mig med så nu har ja badat med kläderna på :) Haha. De va roligt!

Nu har mamma bestämt att vi ska fixa iordning ute i lillhuset hos henne så att jag och Josefin har någonstans att ta vägen nu när vi ska flytta hem över sommarn. Hon var supertaggad. "Vi har ju hela natten på oss, för vi är ju ledig imorn allihop så då spelar det ju ingen roll om vi somnar sent." ;) Me love my mamii!

Ha en trevlig kväll!
HejSvejs!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

mysigt :) ewe jag har fasiken smsat dig 2 ggr idag, o ringt en gång, men jag vet inte om dom levererats ? :S men mysigt du verkar ha haft idag :)

2008-06-06 @ 00:14:48
Postat av: Agnes

oj glömde säga att de är agnes ;)

2008-06-06 @ 00:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0